Tävling

På Töreboda GK gillar vi golftävlingar!

Särskilt vecka 30 då det är Golfvecka varje år på Töreboda GK. Denna omåttligt populära företeelse innebär tävlingar i varierande former varje dag med starter från tidig morgon till sena eftermiddagen och deltagare från alla delar av Sverige!

Grönt ljus för Golfveckan 2020!

Klubb- och distriktstävlingar – riktlinjer från 1 juli

I enlighet med FHM:s riktlinjer för tävlingsidrott från 29 maj ger SGF grönt ljus för lokala och regionala golftävlingar på klubb- och distriktsnivå från och med 1 juli. Fram till dess gäller de tidigare riktlinjerna.

Golfklubben har därmed möjlighet att bedriva tävlingsverksamhet och företagsgolf men behöver se över genomförandet så att de följer tillfälliga tävlingsvillkor, regler och lagar som regeringen beslutat, råd och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten samt övriga rekommendationer.

För mera info ang FHM:s rekommendationer - Riktlinjer från Svenska Golfförbundet.

Töreboda Golfklubb