Golfens Dag - 20 maj 2017

Golfens Dag - viktigt för vår klubbs framtid!

I år genomförs Golfens Dag på nästan samtliga svenska golfklubbar lördagen den 20 maj. Årets tema är ”Dubbelt Upp” och med det menas att vi vill att så många medlemmar som möjligt tar med en nu ickespelande person till sin golfklubb.

Ökar vi antalet medlemmar kan vi fortsätta att utveckla vår anläggning och fortsätta att vara den klubb i närområdet som har lägst medlemsavgift när det gäller 18-håls-bana. Du känner säkert någon som du vill visa upp vår fina anläggning för och ge denne chansen att prova på golf?

I år har vi extra förmånligt för nya golfspelare, dels erbjuder vi en gratis golfkurs över en helg där man efter genomgången kurs kan välja att gå vidare och bli medlem till ett rabatterat pris första året och dels har vi i år en gratis träningstid med vår klubbtränare Mats alla måndagar mellan kl 17 och 18 för både nya och tidigare medlemmar som ännu inte kommit ner i hcp 36.

Hoppas att du hjälper oss att fylla anläggningen på lördag, vi har drop-in mellan kl 10 och 14. Gästerna får chansen att prova på golf och sedan bjuder vi på korv och dryck, både dig och dina gäster. Medlemmar som tar med en icke golfspelande gäst får också en present av klubben.

Under dagen har vi även baklucke-loppis vid parkeringen där du och dina gäster har möjlighet att köpa och sälja golfprodukter.

Välkommen!
Medlemsgruppen

Dagens program - drop in mellan 10-14

Du får testa olika slag på Driving Rangen, prova närspel i form av chip och putt, spela på banan samt testa vår 30-50 bana (korta hål i vår trädgård)

Vi bjuder på korv med dryck, du kommer även få ett bra erbjudande kring hur man kan gå vidare in i golfens underbara värld!

Ingen föranmälan, det är bara att dyka upp!

Samma dag har vi också bakluckeloppis på klubben då du kan kan passa på att köpa eller sälja golfutrustning.

Välkommen till Golfens dag!

Lördag 20 maj är det Golfens dag i Sverige och öppet hus med möjlighet att prova på golf på över 300 golfklubbar. Vi utlovar en härlig dag på världens vackraste idrottsplats. Oavsett om du redan spelar eller är nyfiken att börja är du välkommen att besöka någon av de klubbar som är med.

Du som är nyfiken på att börja spela golf

Golfens dag är ett perfekt tillfälle att besöka en golfklubb och prova idrotten som lockar nästan en halv miljon svenskar. Du kan testa att spela, njuta av naturen, uppleva atmosfären och ta del av klubbens alla aktiviteter och erbjudanden.

Du som redan spelar golf

Ta med dig vänner och familj som är nyfikna på golf. De får en rolig introduktion till vår fantastiska idrott och du har chansen att få nya spelkompisar.

Henrik Stenson hälsar

Fortfarande inte bestämt dig? Superstjärnan Henrik Stenson, OS-silvermedaljör och majorvinnare, har en hälsning till dig!

Instagramtävling – vinn golfbollar

Ta en bild eller film på dig och dina golfkompisar under Golfens dag, lägg upp på Instagram senast den 21 maj och tagga med #golfensdag2017. Uppdraget är att fånga golf, glädje, gemenskap. Tio vinnare får varsitt dussin Callaway Chrome Soft golfbollar. Ditt konto måste vara publikt för att du ska vara med i tävlingen. Vinnarna utses av en jury från Svenska Golfförbundet.

Du som är medlem - ta med en vän!
Delad glädje är dubbel glädje!

Golf är kul!
Golf är hälsa!